▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, December 27, 2010 @ 7:13 PM
Kampung ;DD
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

-LONG POST-

24/12/2010
Bangun agak awal sebab nak balik kampung, kemas kemas semue tu, and ade sedikit problem dngan Mama. Time otw tu, dh ok dh. Aku text dngan Hanis, Xera and Hasif untuk hilangkan bosan. Dan dan tu pulak kena pergi pejabat tanah. WHAT THE ______ . Pastu, yg ape bnde ntah, tutup lah pulak, aku dngan Kak Ngah dh nak terkencing. Bila pergi tandas, tandas die kunci. SAKIT HATI GILA WEIIII. Pastu, dh smpai kt Pejabat Tanah, kiteorang pun kencing lah sepuas puasnye. Pastu, dh sampai rumah Mak Uda. Anis plak pergi tolong Kak Yang kt mane ntah. Terpakselah aku melayan budak budak. Aku duduk kt meja hijau tuu. Tak lame lepas tu,Wah plak dh sampai. Then ok lah sikit...... Kiteorang beli Laksa lah ape lah. HAHA, boros gila! Pastu, Anis dh smpai, ok lah sikit kan. Then, Kak Watie plakkk. Memang best ahh kan ;pp
Pastu dh maghrib, aku pun mandi, makan, semua semua tu lah.. Time malam pulak, aku pergi rumah Cho dngan anis. Depan depan je punnn. Aku, anis, nadia duduk duduk lahhh. Aqim n the geng tk smpai lagii. Pastu, kiteorang balik. Aku pun lupa ape terjadi lepas tu..... Pastu bentang toto semue tu, kiteorang pun baring baring lahh... Cerita cerita smpai pukul 3, then tido. HAAAAA, baru aku teringat, ade perang perang sikit antara Azam and Taufiq. Azam pakai seluar Taufiq then gaduh gaduh, pastu Taufiq kena sepak terajang dngan abg Epoi.

25/12/2010
Dlm pukul 5 mcm tu, aku terbangun, dekat muka aku nii aku ingatkan taik telinga, aku pun buat don't know je lahh. Bila aku bngun tido je kan, habis, toto penuh dngan darah hidung aku.. Time aku bngun pun darah still menitik. pastu yg kt toto tuu mcm kencing berdarah. HAHAH. Terkejut gila ahh. Pastu aku pun breakfast ahh. Aku bnyak tk ingat ahh, sbb bnyak habiskan mase main game je. Ok, pasal malam malam plak, ade kenduri. Kiteorang pun siap siap lahhh. Aku siap awal. HEHE. Aku nak keluar rumah pun tkut kott atas sebab sebab tertentu. HAHA. Pastu, tngok lahh idola kecil tu kejap. Paksu gila over ahh jerit jerit. Pastu kiteorang pun keluar lah rumah ramai ramai. duduk kt luar rumah je, dh rumah pun depan depan je kan? ;pp
Pastu, Kak Ina semue semue tu dh masuk dhh. Aku duduk je kt luar dngan Ika ipoh and Ayu. Kiteorang duduk duduk, ckp ckp and layan Sal Labu Labi (bdk gila).
HAHA. Pastu, masuk rumah, buka tudung and tukar baju, duduk kt luar balik, kali nii dngan org besar sikit. Makan kuaci, ckp ckp semue2 lah, then, ade bdk nii tetibe je cari pasal pulakkk. HISH! satu satu dtg nak cari pasal. Sabar je ahh. Pastu, kiteorng tidur kt luar kali niii.. saje je nak menggedik ;pp HAHA
Kiteorang main wrestling, pastu dance lah aerobik lahh. mcm org asli je. Dalam satu toto tu, aku, haikal, anis and azam. Haikal dngan Azam mcm ape je. Pastu, aku tukar lah tmpat dngan Anis.. Pastu, azam dh tido. FUHH!! AMAN DUNIA! So, aku, anis and haikla pun cerita2 lahhhh pasal kehidupan masing masing. HAHA. Pastu, kiteorang pun tido laaaa..

26/12/2010
Time ni tk best sngat. Ramai dh blik, so, kerja aku main game, txting, tv, tido. Time lunch tu, kiteorang makan ramai2,skali dngan rumah cho terus. Lpas lunch, semua dh balik. HEH. BOSAN AHHH!!!!!!!! Aku dngan Anis dh siap siap dh, siap tunggu depan kereta lagii. Dorang punya lahh lmbat. GERAM JE OUH! Aku dngan anis pun amek amek gmba guna phone Anis. Pastu, time malam malam mcm tu, kiteorang pergi Lumut! YEAYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!! Azam dngan Haikal sebok je ikut >.<
Kiteorang pergi kt jetty tuuu. Amek amek gmba semue semue tu,pastu pergi makan. Punya lah penat cari kedai yg ade tv, nak tngok bola. HAHA. Last2 nye, jumpa jugak. Aku order kuay teow tom yam **favorite food! Kiteorang dh lah ramai, bile tngok bola sumpah over gila smpai nangis bila 3-0. Org indon kt blakang tuu diam je, lawak gila lah! Kiteorang mmg sindir lahh indon kt blakang tu, HAHA. Then, pergi Karaoke. HEEEEEEEE ;DD
Memang gila lah kiteorang dlm tu, bilik die dh ahh blik VIP. Menari nari lah ape lah, gaduh pasal mic la, mcm org gila terlepas dari hospital je. Aku lah bnyak menyanyi kot. HAHA. Time ayah nyanyi je, kiteorang picit next. ye ahh, ayah punya lagu BOSAN ahh. HAHA

27/12/2010
Kak Ina dh blik Klang, Anis ikut, Kak Watie balik Ipoh.. Pukul 5 mcm tu, dorng dh gerak dhhh. Tinggal lah kiteorang je. Ayah beriya je suruh bngun awal, tngok2, dorang ade hal. KORANG! handbag Mama boleh tertinggal kt Pejabat Tanah. Pastu, kiteorang pun tkde ape nak buat, tertidur lah depan tv tuu.. Bila bngun je, mmg sakit hati ahh.. Aku gi ahh tmpat lptop tu, pastu dorang main tarik2 seluar, Haikal ahh over! Aku pun geram, aku tendang Haikal habis habisan! Pastu, die nangis.. sebab die ckp senak.......
Pastu, tk sngke Haikal buatkan aku hot chocolate, HAHAHAHAH.
Pastu, tngok cerita geng upin n ipin sambil makan makan, pastu, pergi rumah Cho. Lepak lepak kt sne, then aku naik motor dngan Haikal japp. Tak lame lepas tu, aku pun blik Shah Alam.


-TILL HERE, BYEBYE-
back to top?