▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, December 8, 2010 @ 10:24 PM
Kisah sebelum tidur.
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Malam semalam, time aku hampir nak tido, kakak aku si Syafiqah tu menjerit mcm org gila. Mcm ni.

Aku ingatkan ada apa, aku fikir ada hantu. Seriously , dia suruh buka lampu lah apa lah. Aku mcm malas la, die mcm nak nangis. Aku pun dngan rajinnya aku pun buka lah lampu. Ala, rupa rupa nya, ada lipas je. EII!! GERAM AKU! Kiteorang pun spray la satu bilik, biar lipas tkde dah. HAISHHH. EIQA GEDIK!
back to top?