▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, December 7, 2010 @ 8:00 PM
Last Night
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Malam semalam, aku tido pukul 3. Sebab, aku ber texting dngan Hafiz atau Don. Aku text kejap je. Sebab malas nak layan. And then aku dpt mssg mssg ni dari hafiz. But aku edit sikit. So, yg mane rase rase nak jawab, jawab lah.

Isikan ape yg kau suke tentang wada?
-

Yg kau bnci?
-

Kau save number Wada dngan nama ape?
-

Apa hubungan kau dngan Wada?
-

Wada ibarat?
-

Dlm lingkungan 1-10, Wada number berapa?
-

Kau syg Wada ke tak?
-

Apa kau tk kan lupa tentang Wada?
-

Andai harini hari terakhir wada, apa kata2 kau untuk Wada?
-



If U had a choice to say 7 sentences to me, what will you say? (for boys only)


1. You are my bestfriend
2. You are cute
3.I admire you
4.I like you
5. I love you
6.I miss you
7. U are hot
8.I want to hug you
9.I need you always
10.Don't leave me
11. Be my lover


Choose 7 numbers! IKHLAS DARI HATI. HAHA
back to top?