▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, December 13, 2010 @ 1:19 AM
NEW LOOK GUYS ;DD
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Nampak tk? Nmpak ke tk? Ape die? Tk nmpak? Tak lama nnti mmpus lah tu. HAHA. JK JK. Mule mule, aku dh naik muak dngan lagu aku yg lama, Love the way you lie part 2. Then aku pun berniat nak tukar. Aku search lah 'Kiroro.' Sebab lagu dia panjang panjang and slow. Aku pun terjatuh hati dngan lagu ni. HAHA. Aku pun dh lupe duh ape tajuk die. HAA!! Sunflower! Sebab tu lah ada bunga bunga kt tepi ni. Aku search sunflower semua buruk buruk. So, aku search lah flower. Ada yg nak dekat dekat color dngan sunflower tu aku pilih lah. Pastu tukar headers, then tukar cursor. Then tukar color color tulisan. Tu je. But aku suke.Tk sngke aku suke bunga kan? HAHA. Till here, BYEBYE
back to top?