▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, December 10, 2010 @ 7:23 AM
:) **no idea for the title
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

POST KALI INI AGAK PANJANG, HARAP MAKLUM :)

Pukul 7 mcm tu, aku dngan Wanie dah terbaring depan TV. Tengok cerita pasal team Beast. Pastu mama balik, dngan muka yg agak menyeramkan. Then mama kata, "nak makan kt luar tk? JOM!" Pastu kiteorang pun siap siap. Pastu call ayah suruh balik awal sikit. And then siapsiap. Lepastu, aku dh siap awal, n then buka laptop sekejap, disebabkan aku bosan yg teramat, aku pun tergedik lah ambil gmbar baru. Nak tngok?


Ni dia :



Tak lah cntik sngat kan? Aku ni sukesuke je buat, sebab tkde keje. Lepastu, online sekejap, and then dah gerak dah. Mula mula isi minyak, pastu mama dngan ayah gaduh. Tak boleh lah nk ckp pasal ape sebab private. Pastu ayah pergi giant 18. Ayah beli apa entah kt giant. Aku, mama, k.long and k. ngah malas nak ikut. So, kiteorang duduk dekat luar kereta. Lepas ayah dh balik, ayah ckp lah "tk nak gi makan ke? tadi ber iya sngat nak makan". Pastu kiteorang diam je n then masuk kereta dngan muka gila bengang. Lepastu, ayah tiba tiba bawak pergi seksyen 7. Kiteorang makan lah dekat sana. Aku ckp aku nak makan pizza hut. Ayah pun dh agree. But Eiqa ckp, "kak long nak kuey teow!" Pastu aku malas nak gaduh, aku makan lah dkat Kayu. Aku order kuey teow goreng and roti tisu. Pastu kiteorang dh okay dah, aku asyik tergelak je sbb teringat kan cerita dunia baru yg part "10, 20, PENUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH" HAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAH. Dah lama lama tu kuey teow aku dh smpai. K ngah ckp "nasib baik korang punya smpai dulu, boleh aku curicuri." Time wanie curi aku kasi je lah sebab dia punya kuey teow tu pedas and panas. Pastu ayah ckp "lepas ni nak pergi mana?" aku ckp lah "tadi ayah ckp ayah penat, kalau tk nak gi OU, kita pegi Jusco Bukit Raja je lah. Ada cinema!" Ayah and kakak akak and mak aku pun setuju. Lpas tu, gi check wayang. Tetibe, yg bebetul ada ngangkung je.Aku tk nak la! aku nak RAPUNZEL ! Tak Rapunzel pun, HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH pun okay lah. And then, kiteorang survey beg sekejap. Tk lawa mana pun. Aku beli yellow blouse dekat F.O.S. And then kiteorang jalan jalan sekejap kt dalam Jusco, Pastu beli bakul 2, bakul smpah comel pun 2. And spray kereta pun 2. Lepastu balik. Lepas smpai rumah, aku pun terus test baju and buka laptop XD
Aku pun check up something.. N then, Mr. Duck online.Dia tegur. Kiteorang pun chatchat lahh. WEHHH, rindu duh dekat dia. Rindu nak tngok muka die and bibir merah dia. Rindu nk tngok sinaran mata dia pandang aku. HAHA. Poyo je ayat. Ye lah, last sekolah dia mana datang. HMM, till here, BYE BYE
back to top?