▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, December 17, 2010 @ 6:53 AM
Nur Sabrina Zulkifli
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT




HAHA. Aku nmpak mata korang dh terbeliak tngok muka budak comel niii kan? AHAKS!
Dia ni adik angkat aku. Kiteorang rapat pasal Amir and Anis and pasal kawan kawan dia.Dia nii comel sngat! And suke luahkan ape ape dekat aku. First first tu, aku tk suke sngat dngan die nii, lama lama tu aku suke bnyak dngan dia! Dia ni dh mcm Jihah laa, aku dh anggap die mcm diary express aku. Ape ape hal aku ckp je dekat die. And, die ni mcm aku sikit. Cuma, dia nii kaya. Dia naughty tauu!! HAHA. Dari dulu lagi die ckp nak jumpa aku.. Aku bnyak kali ckp yg jom jumpa kt taman sekolah agama. Ingat, nak ajak die join sekali esok, but die busy. Kena teman family gi shopping. HAHA. Anak yg baek right? HAHA. Till here, BYEBYE
back to top?