▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, December 18, 2010 @ 3:42 AM
O.o
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

MIMPI WADA - HAHA. Beriya je kan tajuk dia kan? Padahal bukannya pelik mana pun.
Ok, let's begin yeah?
Aku jadi drjah 5, sekolah 18 plak tuhh. HAHA. Lawak kan? Aku stay kt 18. Aku jalan jalan dekat 18, tetibe je ternampak, fesi aku time kt kem raudhah. Time tu aku tk pakai tudung, then aku mcm melarikan diri. Pastu singgah satu kedai nii, then, aku ber wwe dngan hakkim tobek. HAHAHAHA. Tu yg bodoh gila tuu. Then, fesi fesi tu mcm nak datang, then aku dh belahh. HAHA. tu jee.

Bila dh bangun - aku bersiap siap nak pergi wedding dkt SUK. Wedding die okayyy lah jugaaaa. Aku makan ayam and daging. HAHA. Ala, makanan niii kn common kan kalau wedding wedding nii? Dia kahwin dngan org Brunei. Kerja dekat istana. Keturunan sultan Brunei weii. HAHA. Then, pergi office mama sekejap. BOSAN GILA! Dah lah tkde internet, nasib baek lah kak long jadi penyelamat. sebab die suruh kiteorang ambil die kt rumah Amira. FUHHH, then, aku, kak long, kak ngah and ayah pergi rumah abg baha sebab nak hntar baju suruh jahit. Rumah abg baha kn dekat je dngan GM, kiteorang pun singgah lah sekejap, sebab Eiqa nak buat business. Best jugak lahh. Murah murah. Aku beli dua earphone. Sebab murah je. HAHA. till here, BYEBYE (:
back to top?