▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, December 29, 2010 @ 6:26 PM
SMKS 19.
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Atas tuu, name sekolah aku in 2011. Aku pun tk tau ahh next year aku pergi naik sape. Naik Cik Wan KOT. Pagi pagi lagii, aku dh bngun dhhh. Pastu terus pergi rumah Cik Wan.
Aisyah tngah siap siap. Aku tngok TV kejap dngan Pak Lah. Pastu breakfast .
Lpas breakfast, kiteorang dh geral dhh. Agak seram duh nak masuk sekolah. Semua org nampak mcm ape je. Aku pun dngan muka tk malu pun masuk je lah mcm biase. Just anggap dorang tu mcm kawan kawan kt sekolah rendah. Time nak amek tuu kan, time naik tangga, aku nmpak Affiq Aiman dngan Azli. Ramai gak kawan kawan aku yg aku nampak. Time nak ambil tuu kan, aku mcm nmpak Don and the geng, tk tau ahh betul ke tak kan, but mcm betul jeeeeeeee.
Till here, BYEBYE
back to top?