▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, December 6, 2010 @ 5:42 AM
STRIVE FOR SUCCESS!
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Strive for success :)
Sebenarnya, ni group dekat facebook. Aku sayang ahli ahli dekat strive for success. Yahya yg create group ni. Tak sngka aku pun di invite! Well, juniors love me ;DD
Ye la, semua dekat strive for success ni bnyak budak 1999. Ahli yg selalu on chat dngan aku dkt strive for success ni, Alia, yg kedua, zikry. Tu je lah yg rajin layan aku. Hm, yg lain lain pun aku sayang juga. But, dorang mcm layan tk layan. HAHA. Ape ape hal pun, WADA LOVES YOU ALL!
back to top?