▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, December 9, 2010 @ 6:38 PM
WORST MORNING
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Harini aku rasa memang the worst than the rest. Malam tadi, aku tido pukul 2. And then bangun pukul 7. Tak ke gila nama nya tuhhh. Aku terjaga pun sebab Eiqa dngan Wanie bising sngat -.-"
Aku nk tido pun susah. Dorang baru balik dari jogging. Aku dh sakit hati dh layan kerenah dorang, aku pun bangun je lah. Aku makan makan coklat smbil termenung termenung, sebab aku still lagi mengantuk gilegile time tuh. Sambilsambil makan tu, aku text text dngan Zikry. Dia pun gila ke apa pergi text pukul 8. Aku pun layan je lah sebab time tu dh bngun. Aku nak suruh ayah beli breakfast, but ............. hehe. Pastu aku tngok tv, lama lama tertidur. Pastu aku bangun and online. Perut still lapar and kepala aku pening. . HAHA. Till here, bye bye
back to top?