▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, December 6, 2010 @ 4:06 AM
YEAY! ^^
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Harini, aku nak cerita pasal aku dngan kawan kawan aku. Aku dapat tahu yg Beb sudah ber couple dngan Anep dan Puteri sudah ber couple dngan Syafiq. WAHHH. Congrats yeah guys! But, aku sedih lah juga bila find out yg Puteri tk kasi tau aku. Apa motif die? Kate kitasamakita. But kau yg ber iya tk nak kasi tau aku. Nasib baik Beb cakap kat aku. Sumpah aku tak jealous or marah. Aku tk suke lah Syafiq tu. Jngan salah anggap. Nak katekan, kawan pun susah. Just jiran but tk kawan. Something like that la. And then, main baling selipar. Pastu gi pondok. Pastu gi taman, kiteorang cerita zaman dulu dulu. Dorang cerita pasal berak dalam seluar la apa lah. Best lah. Harini, kawan kawan yg ada kat samping aku Aisyah, Pak lah, Hariz, Amirul, Syafiq (R), Amirul and Syahmi. Thanks for make me happy.
back to top?