▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, January 25, 2011 @ 6:27 AM
25 JANUARY 2011
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Title tu macam apa je -,-"
Seriously memang tkde idea nak buat title mcm mana.

Okayokay, tadii kan, aku bangun awal gila sebab kena pergi sekolah,
ade muzik -,-"
Sumpah menyesal gila aku pergi sebab, buat tarian -,-"
Macam apa je? Aku langsung tak buat, just diri je kt situ mcm tunggul.
Cikgu pun pelik O.o
Aku pun mcm -,-" je lahh. Tade masa lahh nak buat TARIAN TUU. eiii!!!

Time tunggu turn nak buat stupiddance tu, aku tidur sekejap dekat bilik muzik.
HIHI ;DD Mengantuk gila wehh!!
Aku pun macammacam tu je lah kan.

Finally, habis pun TARIAN tu.
Aku, Athirah and Ainin pergi 7E.
Kiteorang beli slurpee and roti. Kt kedai sebelah tu ade bebudak form 2,
dorang tk habishabis memerli aku.
Kan time buat tarian tu aku asyik gelak and sengih je. HAHAH.
Itupun kira okay lahh sebab budak form 2 laki dah blah

Time ontheway pergi 7E tu, kiteorang sempat lagi amek gamba.
HAHA, sikit je pun. Sebab nak cepat kann?

Time ontheway nak balik tu, tetibe je Ayah datang. YEAY!!! HAHA.
Aku suruh ayah beli topup untuk aku, ayah tak kasi sebab kena cepat.
EII, gediiikkkk >.<

Ayah mmg rush gila lah time tu, sebab Puteri cakap dia ada ICTL, and die nak pergi awal.
Time aku dh sampai rumah tu, Husna dah ada kt rumah, die duduk depan pintu.
Dia cakap die baru je datang. HAHA. Sorry Husna.
Aku pun tergesa gesa lahh siapsiap.
Bila dh siap tu, aku pun pergi lah rumah Pt3 dngan Husna.
Tngok2 die baru bangun. Mcm ape je, aku pun terus blah ahh,
aku ajak Husna pergi rumah aku,
kiteorang pun onlineonline lahh.
Aku buat lahh header yg baru nii. Cantik tak? Cantik ke? HAHA.

Kiteorang pun gerak ahh pergi sekolahhh.
Harini tak best mana punn. Biasa biasa je.
Aku malas lah nak cerita pasal kelas. Budak laki mcm apa je :'(
Suka sngat fitnah aku,

Lepas balik sekolah,
kiteorang makan burger. Ada yg Amin belanja.
Makan sambil melepakkan diri smpai pukul 8.
HAHA, mentang mentag lahh Mama takde..

Dahdah, malas nak cerita,

Till here, BYEBYE


back to top?