▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, January 26, 2011 @ 7:39 AM
26 January 2011
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Yeahhh, sekarang nii memang bnyak aku nak cerita pasal sekolah.
Semalam kan, aku ternampak Norman. HAHA.
Maira sumpah dah cuak gila gila time tu,
kesian lah pulak dekat dia kan?


Okay, aku nak cerita pasal harini.
Aku pergi sekolah awalgilagila lah harini.
Semangat gila lah kan? HAHA.
Aku buat homework lahh, mcm budakbaikgila. HAHA

Time math, belajar topik baruu (again!!! HAHA)

Lepastuu, Muzik, mcm biasa, main kompang ahhh. HAHA.

Apeape punn, aku rase pelajaran paling best ahh kan,
sivik kott. Sebabsebab, ade cikgu nii relief tauu.
Die cakap pasal BIRTHDAY.
Birthday aku 1171998, Then kena tambahtambah.
Dapat lahh 9. Lepastu, aku kena baca kt depan.
Aku dapat yg jenis lepas cakap and blah blah blah lah kan.
Pastu dorang jerit jerit "BETUL!!
Aku pun mcm dbdufkgfdwgyx je. HAHA.
Cikgu tu sumpah best, aku harap die ajar smpai akhir tahun ;DD
HAHA, betul wehh, best sngat sngat die ajar.
Aku gelak die tak marah, die suka sngat aku gelak. HAHA. Terharuu.
Time malam, Husna tidur rumah aku. HEHE.
Yeay! Mak dia tk marah punn. Kiteorang tidur depan TV.
Time aku nak tidur tu, aku terdengar ade org main suis Comp.
Aku mcm dah cuak lah, then tidur je.
Harini plak, ade Bola Jaring.
Aku stayback rumah Raja.
Patutnya ade ICTL, but aku skip.
Malas lahh nak pergi. Macam buang masa je.
Till here, BYEBYE

back to top?