▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, January 27, 2011 @ 5:38 PM
27 January 2011
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Semalam, ada bola jaring. Aku pun pergi lah bola jaring. Then pergi rumah Raja.
Bila dah smpai rumah Raja, malas gila nak pergi ICTL.
Dah lah pukul 1045. Memang membunuh betul! HAHA.
Time kat rumah Raja, kiteorang ada fight dngan budak Klang.
Guna account Athirah. HAHA. Aku je lah yg gaduh dngan die.
Mcm ape je.

Lepastu, pergi sekolah. Takde ape yg menarik pun.
But, best sikit lahh.
Cuma, time KH tuu, aku ade Moody sikit.
Budak laki kelas aku memang mcm setan tak cukup makan je.
Aku geram gila.

Haaa, btwbtw, ade budak baru kt kelas aku,
Muka die mcm familiar gila.
Baru aku teringat! Muka dia mcm Firdaus sekolah agama.
Now, Firdaus tu dah drjah 6. HAHA.
Nama dia Che Dainal Afiq.
Perghhh, nama nak sama dngan Danial Afiq plak!
Seram plak aku! HAHA.

Yang best sikit pasal semalam,
Time PJ kena lari luar sekolah. Best ahhh, finally, dapat pun aku larilari -,-"
Andand, aku lupa bawak SEMUA buku science tau. Cikgu tak marah pun.
HEEE ;DD

Aku mcm badmood sikit tau. Start from KH lah.
Tak tau ahh asal.
Maybe sebab budak laki kot. Dorang tk habis cari pasal mcm setan.
Geramgila! Melebih gila babi ahh dorang!
Aku pun start lahh badmood. Cikgu plak mcm kdfhur8ogfytdw je.
Pastu, time aku nak pergi tandas ada budak form 2 tu mcm tnye2 kelas and mcm nak block way.
Eiii, dia dh lah buruk, jerawat bnyak, kurang ajar, hodoh, jerawat sana sini.
And, bodoh

Till here, BYEBYE

back to top?