▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, January 29, 2011 @ 5:10 AM
28 January 2011
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

HMM, 28 Januari 2011. Hari yg paling aku tak suka.
Time datang je, dah ada org mengadu pasal ade budak nii ckp aku tk tau malu lah ape lah.
HATERS MAKE ME FAMOUS! HAHA.
28 January jugak aku dh start rapat dngan classmate aku, Athira Mahzan.
Aku agak terjekut bila dpt tahu yg ramai tk suke aku just because of my LAUGH!
HAHAHA, ur bitch! NGEHHHH.
28 January jugak, classmate aku, Amir Azim, mcm ade something wrong.
Lepas solat je diam mcm cry tau.
Aku dngan Athira Rosli mcm pelik lah.
Time BI, teacher tegur dia, tetibe makin kuat dia nangis.
Aku tk gelak langsung okay. Pepandai plakkk dorang tuduh aku yg gelak.
Time tu upn Azim mcm marah kt aku sebab aku gelak.
Tak lama lepastu, Din ade cakap

Din : weh wada, Azim marah kt kau sebab kau gelakkan dia.

Aku mcm wifuhr8gfsdhcwdicey7 je.
Aku mcm dah naik muak dah, aku respect kau slame ni duh Amir.
Bila kau buat aku mcm nii, hilang rase respect aku kt kau and all the boys in the world.

Till here, BYEBYE
back to top?