▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, January 9, 2011 @ 6:39 PM
AJL 25
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Malam tadi, aku tngok AJL 25 dngan family lah kan. Aku sokong, YUNA, BUNKFACE, FAIZAL TAHIR, HAFIZ, and SHAHIR. But, tak sangka gila Yuna kalah and Ana Raffali menang. Aku bukanyya tk suka Ana tuu, but, suara dia tk power lah. But, persembahan dia best lah, sbb ada BOY KAMI. HAHA. A.P.I pun best sbb ada Lan! Entah lah, ramai sngat aku suka, and SEMUA BEST! Time Hafiz tu kan, time tembak tembak tu sumpah kiteorang dh cuak gila. HAHA. Aku dh tkde bnde nak ckp lagi, till here, BYEBYE
back to top?