▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, January 14, 2011 @ 6:44 AM
:)

Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Yeah, harini, memang aku bngun pukul 7. Then terus online sampai pukul 1. Terkejut gila lah. HAHA, then cepat2 lah sidai baju, mandi, makan, iron baju semua semua tu. Nasib baik sempat jugak siap. Lepas siap, terus je gerak rumah HUSNA. Panggil dia and kiteorang pergi rumah PUTERI. Lepastu, pergi lah sekolah. Husna cerita pasal sorang mamat nii. Budak kelas dia, dia suruh aku try dngan budak tu. Aku mcm nak tak nak je lah kan. Ok, back to the story, lepas sampai sekolah, mcm biasa, pergi dewan Alamanda. Time tu org tk ramai lagi. Perempuan je bnyak. Lelaki sikit je. HAHA

Lepastu, aku mcm tk bnyak cakap sngat time beratur.
Just diam je, senyum, and ckp sikit sikit,

Lepas tu masuk kelas, ade budak baru, HAKIM nama dia. Muka lebih kurang cm Khairul.
Dia kawan dngan Taiko, Amir.
Time PIS tak best sangat, lepastu rehat.
Kiteorang mcm biasa pegi NURSERY tu! HAHA.
Sumpah comel gila budak budak dekat sana :/ WAA!! NAK ADIK!!

Lepas rehat, nasib baik aku tk kena bantai dengan cikgu, HUH.
Aku asyik gelakkkkkkkkk je! WELL, I lovee SEJARAH!
Sebab, favorite cikgu aku yg ajar, CIKGU ZAINAL.
He's sooooo cool! Dia lawak ahh!! Memang best lah dngan die!

Ok, lepastu BI, time BI, kiteorang main correction tape a.ka. roller (panggilan oleh aku).
Aku main roller dengar Thira, Ajai and Shahrin. Yg lain lain pun main ahh sikit sikit.
But, ramai ckp yg aku suka si sape tuu, si ANEP! HAHAHA.
Macam bongok je kan? Lepastu, kiteorang solat.
Aku terjumpa HUSNA. Then Husna ckp yg budak tu mcm suke je.
Aku pun mcm dh blush blush dah kan. Time tu mcm tk sabar plak nak jumpa dia balik nanti.

Lepastu, science plak. Science, kiteorang pergi lib. Aku dngan Thira sama meje dngan Shahrin and Ajai and Azli. But, cikgu tk kasi. Aduyaiii. cikguu nii, bknnya nak ngorat pun!
So, aku duduk lah dengan Atikah, Srah and Aisyah. Aisyah nii kiteorang tak rapat sangat dengan die, sebab, dia nii pelik pelik sikit. Kiteorang mcm fight dngan meja depan,
budak laki ahh ape lagi kan??
HAHA.

Time balik plak, sebelah Makmal Science 6 kan Bilik Pink(Bilik Muzik),
ade lah lukisan lukisan muzik dekat situ. Aku pergi post mcm org gila.
HAHA, sumpah lawak. Dh mcm beruk dh wehh!! HAHAHAHA
Lepastu, balik lah kan. Time tunggu kt bus stop tu, aku terjumpa bdk yg husna ckp tu.
Bole tahan juga. FUHH, nasib baek time tu dia dekat PUBLIC PHONE.
So, aku buat buat lah mcm tk pandang kan. Then dia buat THUMB up dekat husna!
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;DD
Suka lah pulak. HAHA..

Lepastu, dh smpai rumah, mandi semua2 tu kan, then makan.
Harini BAAANYAAAK sngat makan. Lepastu, keluar kejap.
Nak beli JAJAN. Then singgah HARIHARI nak beli t-shirt putih 2 helai then balik.
HAHA, tu je lah, TILL HERE, BYEBYE (:
back to top?