▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, January 24, 2011 @ 4:07 AM
FRIENDS OF SMKS 19
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Harini, aku datang agak awal, so, siapkan homework science.
Aku ingatkan jawapan dia panjang lah sngat, tngok2 just buat nombor je! HAHA.
Time berkumpul dekat Dewan Alamanda, mcm biasa a, aku jadi gila! HAHA.

Lepas berkumpul, aku naik kelas, kali ni kena guna tangga jauh.
Taik ahh, asal nak guna tangga tuu? Mcm apa je! GRRRRRR!!
Time ontheway tu, ade group budak pagi cakap ape benda ntah.
Terjerit jerit "SAPE KELAS 1 WIRAAAAA?"
Aku pun cakap "NENEK KAU AHHH!"
Pastu dorang cakap ape ntah, aku pun chaw je lah.
Aku dngan Athirah, orang first sampai kelas,
budak2 form 4 tak keluar lagi, HAIYOO, MENYEMAK OKAY?!
Time tu, kiteorang mainmain dekat luar.
Lepastu, pergi Lab, mcm ape je, bukan nak cakap awalawal.

Time aku tngah ontheway nak pergi Lab, aku terjumpa dngan geng wan,
die boleh plak buat palang kt situ,
nasib baik tak jatuh. HAHA.

Time kat lab tu, dorang fitnah aku, dorang cakap aku minta couple kt WAN.
WEH BABI BABI SEKALIAN, kau boleh fikir secara waras tak? -,-"
Geram je aku, semalam kan, depan cikgu jugak aku makihamun dorang.
Cikgu buat bodoh je. YEAY! HAHAHAAHAHA.
Time tu, kiteorang time buat kerja asyik memekak je.
Dorang plak tak habishabis sebut nama WAN.
Memang mcm PUNKTART je! Aku mcm sdhjvgierugerhih je.

Time habis science, kiteorang masuk lah kelas balik,
belajar PIS, takde yg menarik pun. Just macamtumacamtu je.
Lepastu, rehat lah pulak.
Time nak turun tangga tu, aku nampak Izzat Syamir,
rambut dah pendek. HAHA, comel apee.
Bnyak org dh potong rambut, cookie aku pun same. HEE ;DD

Lepas rehat, sambung PIS balik,
kiteorang main main ahh. HAHA.
Lepastu, BI plak, time BI ahh best.
Gaduhgaduh lah ape ahh. Pastu, si orang asli tu boleh plak tidur dalam kelas -,-"

Time math plak, belajar topik baru, YEAH!!
Best kot topik baru neh ;DD

Lepas habis math patutnya perhimpunan, but HUJANNN.
Then guru kelas masuk lah kan.
Ustazah marahmarah. Sebab ape ntah.

Lepastu, balik lah kan? YEAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!
Time nak turun tangga tu, dorang tolak2, aku pun jerit lahhh.
"WEIIIIIIII!!! TAK PAYAH LAH TOLAK2!!!!"
Pastu, ade budak laki, but die belakang2 sikit, die tutup telinga.
Pastu perliperli jerit same mcm aku.
Tengoktengok, Izzat Syamir -,-"
HAHA,

Time dah sampai rumah pulak,
aku beli popcorn kt kedai Ganu Busuk.
Lepastu, dalam hujan tu jugak, aku and Husna pergi hantar Puteri,

Time malam pulak, aku and Husna pergi rumah Puteri.
Makan maggi. TERBAIK DARI LADANG! (Y)
HAHA. Best ape malam tadii, nyanyi lah ape lah.

Okok, seriously aku nak pergi sekolah. BYEBYE.

Till here, BYEBYE
back to top?