▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, January 8, 2011 @ 5:50 AM
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

guys! guess what? Aku dh boleh online macam biasa. But, guna computer. Ayah dh beli PC baru. Yeahh, thanks ayah :) I love youuu
Time aku balik rumah lepas balik tuu, tetibe je terperasan ada pc baru. Beli pc jee.
Dalam pukul 8 lebih mcm tu, eiqa and ayah dh balik, ape bnde ntah. butm hilangkan habuk, cuci tv, pastu, bnde yg boleh wifi tuu. Kan kiteorang guna unifi kan.

Lepastu, kiteorang order McD. Time tunggu org McD tu datang, kan tadi kak long pergi old blossom box kan, then dia beli bnyak baju tauu. Dia bnyak kasi aku. Cantik cantik pulak tuu. HEEEEE ;DD
And, kan kak long nak buat blogshop kan? Aku jadi model dia! YEAHHH, but, tk nmpak muka pun. Kejam punya kakak! HEEEEEEEEEE ;DD

Btw, aku dh form 1. Sungguh tk sangka yg dh pakai kain biru cair. Sumpah tk suka. Sekolah rendah lagi best. Dah lah bnyk budah 20. Kelas aku ada dlm 14 org je budak 19. Aku dh lah tkde jawatan ape ape dekat kelas 1 pesona tuu. Padahal ada 13 org vote jadi penolong, but, yg 1 undian yg jadi pen kebersihan. HAIYOO!!! sabar je lahh. dh lah kelas aku semua laki mcm apa jee. Suka sngat cari pasal, dh lah PENDEK PENDEK! Btw, aku masuk rekreasi, KRS and bola jaring. TILL HERE, BYEBYE.
back to top?