▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, January 18, 2011 @ 4:19 PM

Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Yeah, semalam, ada Rekreasi dekat Taman ABC. Kasyful still ade meskipun dia dah sekolah 18.
Kiteorang main BOOM BOOM tu.
Group aku negara AFRIKA and trademark, WAKA WAKA EH EH.
HAHA, but, ramai tak attack group kiteorang.
HAHA, lepas habis rekreasi,
kiteorang makan dekat ciast. Biha pun ade sekali.

Lepas makan, balik rumah lah kan.
Lepas tu online. Time online tu, haduhhh, sakit gilaa hati duh.
Bukan nak cakap awal awal, kalau tk, takde lah aku beriya. heh.
Sumpah weh, semalam aku sedih gila. Nasib baek aku dah okay.

Masuk je sekola, pergi dewan alamanda then siapkan homework.
Memang mcm ape je semalam ahh. HAHA, dh mcm org tk betul dah.
last last nye, homework lain berjaya, but, science je tak. HAHA.
Kena cubit pukul dngan buku teks.
HAHA, nasib baek cikgu pukul slow je. HIHI.

HAHA, till here je lah.
Tak tau nak ckp ape. BYEBYE

back to top?