▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, January 15, 2011 @ 9:12 PM
Last day with MUCA ;DD
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Yeah, semalam, aku, raja, alya, azli, lily, husna and muca pergi tasik semue semue tu lah.
Pukul 8 dh bangun wei! Semangat gila!
Lepas dh siap siap, aku dngan Husna dah gerak dlm pukul 1145 mcm tu.
Kiteorang tunggu dekat guard, then bapak Azli datang.

Lepastu, dah sampai dekat tasik dah. Kiteorang main main, ambil ambil gambar semua.



Ok, tu je lah yg boleh tunjuk.
Memang lama gila gila lah kiteorang tunggu Muca. Then, kiteorang makan aiskrim.

-alya qamarina / Iya Harumi-

Lepastu, makan keropok plak.


HAHA, lepastu, kiteorang makan nasi lemak. Time makan nasi lemak tu, Muca still tkde lagi!!
Geram gila ahh time tu! Time tu plak, Lily datang. So, kiteorang pun gerak lah pergi Pas. Time pergi pas, kt tingkat bawah tu, kiteorang ternampak Teacher Miskinah tau! Then, kiteorang cepat cepat lari naik atas. Depan KFC tu, tetibe je Muca lari kt kiteorang. Muca pun ambil burger die, lepastu kiteorang jalan jalan. Aku terjumpa kedai cekak ni, die mcm gerai kan, aku pun belilah, RM3 je. Beli same dngan Raja. Aku yg suruh Raja beli.

Lepastu, kiteorang pergi main game and karaoke. Time tu mmg best gilaa ahh!!
Time karaoke, mcm mcm lagu kiteorang nyanyi. Sakit tekak! HAHA.



Lepas karaoke, kiteorang sambung main game. HAHA, lawak gila ahh, time main game motor tu, sumpah mcm batak tk pernah jumpa motor. Jerit sana jerit sini. HAHA.

Lepastu, kiteorang pergi HOT MARKET. Saje nak market market kt sana.
Memang betul pun kiteorang market. Nak bukti? Take a look -

See? Market lah nii kan? Nak lagi? HAHA,
Yeah, setakat tu je lah ;DD

Lepastu, kiteorang pergi tasik. Main perang-perang tepung and spray.
Gambar time main tepung takde duh XD
HAHA, lepastu, kiteorang lepak lepak. Time nii rasa nak nangis je.
Bila lagi nak buat dngan Muca mcm ni? Aku dh nak pindah dah :/

Lepastu, dorang ajak aku berkayak. But aku, Husna and Raja tak nak. Lily dh balik.
Then kiteorang duduk duduk lah. Tetibe ade biawak ke ape, die mcm lalu tau.
Aku dh terjerit jerit kt situ. HAHA, buat malu je, dh lah ramai gilaa org.

Ok then, kiteorang pergi tempat lain. Kiteorang duduk kt pondok mane ntah.
Lepastu, Muca datang. yg kayak tu, Azli dngan Alya je.
Kiteorang ckp ckp lah.
Time tu, rasa nak nangis je :/
But, tak jadi lah pulak. HEEE ;DD

Lepastu, Alya dngan Azli pun dh habis berkayak, kiteorang pergi tmpat lain and duduk duduk
and cakap cakap. Lepastu, mak Muca dh sampai, Raja dngan kakak die pergi mane ntah.
Aku, Azli, Husna and Alya naik bapak azli..

HAA, tu je lah cerita LAST DAY WITH MUCA.
Till here, BYEBYE ;D
back to top?