▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, January 11, 2011 @ 4:55 PM
Problem
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Semalam punya semalam, hidung aku selsema. And now, aku batuk batuk and sakit tekak. Geram gila! HAHA. Hidung aku pulak asyik keluar blood je. Time masa first, masa 2nd sikit je. Ntah, but, banyak lah. Time balik pun darah juga. Nasib baik time tu dalam kereta. So, tkde lah cuak mana. Semalam pulak, time malam malam, Kak Ngah, die pergi keluar rumah. Konon kononnya sulk lah. HAHA, mcm apa je si Wanie tu. Baru ada problem sikit dngan Mama dngan Ayah dh nak jadi mcm tu. Dorang main main je pasal keluar rumah tu, HAHA. Ngok punya kakak. Then pagi nii aku online. Raja pun online. Raja suruh aku baca status muca. Muca ckp

Muca : korang sume blakon jer kn ? sdey la sngat ! skit mte ak tngok !

Wada : Sakit mata? Jngan lah tngok. bila ftf takut. Dlm, fb mengutuk plak.

and Raja dia like je comment aku. Sebab. dh ternyata die ckp cmtu kt kiteorang. Aku pun tk tau lah apa masalah Muca Malia ni. Aku sabar je lah baca status die ni. Aku baru je plan nak buat 'Party Perpisahan'. aku dh beli hadiah dah, dah tulis surat siap letak gmbar lagi. Then dia buat kiteorang mcm ni. Bila baca je status die, menangis tau tak? Tak sangak plak selama ni friendship aku dngan dia mcm PLASTIK je. Ok lah, till here, BYEBYE
back to top?