▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, January 23, 2011 @ 4:43 PM
RAIN !
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

HAHA, rain yg dekat title tu bukan rain Korea ehhh. Bukan nama org, but, HUJAN.

Semalam, time aku, Puteri and Husna duduk duduk, tetibe je HUJAN! HAHA,
Kiteorang pun main lari lari lah. Mulamula, pergi dekat padang tennis,
Lepastu pergi toilet, time on the way pergi toilet tu Puteri jatuh. HAHAHAHAHAHAH.

Lepastu, pergi duduk duduk dekat lori kecik. Lepastu ade acik nii marah,
GRRRRRRRR. MENYIBUK PUNYA ORG TUA!
Lepastu, kiteorang singgah kejap kt rumah Anis, sebab ade Suraya,
then sambung main hujan. HAHA.
Lepastu, kiteorang duduk dekat tiang bendera, HAHA, takde kerja.
Tetibe je abang Husna call, aku dngar suara Syafiq, Mizan and Hakim merepek.
Aku pun mcm !#&*()(*&^$%#@ je.
So kiteorang decide nak cari dorang.
Sebelum kiteorang nak cari tu, tetibe je nampak MODEL, abg Syafiq tu. HAHA.
Dia cakap ape entah, kiteorang pun mcm senyum senyum je lah.

Lepastu, kiteorang pun cari dorang, tak jumpa pun, sebab tak cari. HAHA.
Then kiteorang decide nak pergi surau, sebab basah gilagila lah time tu, kiteorang mcm nak keringkan baju, kalau balik rumah baju basah habis kena marah dngan Mama kan?
Tak sangka plak dorang ada kat surau. Ish, menyemak je!

Kiteorang just main main dekat tempat motormotor tuu.
pastu, mentang mentang lahh Abg Husna, Hakim, boleh call free,
dorang call aku mcm org gila. Geram ahh time tu! Baru text sikit, dah call.
Sikit sikit je call. Geram plakkk. Kiteorang amek sliper dorang lah ape lah, HAHA, mcm bangang je.
lepastu, dorang dah blah, kiteorang plak masuk surau,
dorang plak ambil selipar kiteorang.
Pastu call lah ape lahhh, Geraaaaaamm!! HAHA.
Time dorang ambil selipar tu, aku text, aku cakap
"Bagi lah sliper tu balik, kejam ahh korang,"
Lepastu dorang jerit jerit,
"Kejam!" Aku dngar tu je lah, padehal ape bnde entah dorang merepek.
Kiteorang pun mcm mainmain dngan dorang,
nyanyi2 dekat dalam SURAU tu. HAHA.

Lepastu, kiteorang pun chaw. Sebab, hujan dah berhenti.

Till here, BYEBYE
back to top?