▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, January 19, 2011 @ 9:04 AM
Semakin suka dngan 1 Pesona (:

Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Yeahhh, memang pun, semakin suka dngan 1Pesona.
Sebelah aku,Anep, aku semakin ok dngan dia and the gang. Dngan Hakim (budak baru)
pun dah okay sikit. Yeah, Ustazah Azurin pun aku semakin sayang dia :)

Semalam, time BM, dorang main ludah ludah tau. Lepastu si Anep tu pergi ludah aku.
Aku pun pukul lah dia! Geram gila! Lepastu aku mcm ape ntah kt dia.
Lepastu, Cikgu Edayu tnya lah, kenapa tuuu?
Then aku mengadu. HAHA. Lepastu Anep kena berdiri.
yeah, i like it! ;DD HAHA

And, tadi juga, kiteorang macam batak kalkulator tau!
Asyikasyik main je bnde tu. Lepastu dorang pergi tunjuk (.Y.)
Aku ingatkan peace tau, but, ada udang di sebalik baru wehh. HAHA.

Ada lagii, hmm, time PIS, kiteorang salin apa benda entah.
Lepastu, ade group pengawas (sesi pagi) datang kelas tau.
Then dia pilih orang untuk jadi pengawas, aku pun kena. Yeahh mannn (Y)
Aku harap aku dapat jadi wehh. Doa-doakan lah ehh? HEEE ;DD

Okay, ada lagi,
tadi, time BI, aku asyik nyaaanyyiii je. Pastu, kiteorang ckp pasal THAIPUSAM.
HAHA, best gila ahh!! Dorang tak lah sejahat yg aku sangka.
HAHA, time tu juga, dorang asyik marah aku sebab aku menyanyi.
Dorang ckp kuat. HELLO? Aku nyanyi SLOW JE.! HAHA
Kiteorang ckpp pasal SARI lah ape lah, mcm APA je!

Lepastu, BM, kiteorang belajar KOMSAS.
HAHA, kena baca pantun. BM kali nii best lah juga! HAHA, time tu, Angah kena diri. AGAIN!!
Lepastu, ada announcement, kena pergi Dataran Roselle
sebab ada spotcheck. Yeah! Aku tak kena PSP.
HAHA,


HAAA, ada lagi. Last one kot aku rasa, lepas rehat,kiteorang kecoh gila ah!
Kan takde cikgu kan, HAHA, kacau2 org hiaskan kelas lah, jerit jerit lah.
Time tu aku suka kacau Shareiza, HAHA, lawak ahh die tuu.
Btw, he likes Ainin! Shhh, diam diam! HAHA
Shareiza nii pelik sikit tauu.
Aku lalu meja dia, then dia tutup buku. Aku mcm WATAFAK?
Then aku ckp la, "asal kau tutup buku?" Sambil2 tu aku intai2.
Padahal dia buat homework je lah! HAHA, poyooo gilaaa Si Shareiza tu kan?
HAHA, till here, BYEBYE
back to top?