▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, January 20, 2011 @ 5:23 PM
Thaipusam day!
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Okay, first at all, HAPPY THAIPUSAM for all Indians!
Yeah, I supposed went to Batu Caves yesterday, HAHAH. JKJK

Back to the title, semalam, Mama keluar,
so, dekat rumah ada aku, Wanie, Eiqa and Ayah. Ayah pun kelua jugak.
Aku nak online asyik asyik tak bole :(

Tak lama lepas tu, Biha and Putri pulak datang rumah Putri.
Dorang ajak keluar, but, ayah tak kasi.
Sebab, ayah cakap pukul 5 nak keluar jugak.
So, kiteorang just borakborak je.
Lepastu, keluar rumah then balik, sebab kena siapsiap.

Kiteorang just pergi Jusco Bukit Raja je, sebab nak pergi POPULAR, nak beli buku.
Then Mama cakap, kalau nak beli jam pun boleh.
Jam yg aku nak, takde :(
Aku nak jam Adidas colour purple :(
Penat cari Jam! Dekat watch zone takde,
dekat dalam jusco pun takde, dekat city chain pun takde.
Aku cakap lah, "Takpe lah, beli dekat vincci".
Tengoktengok, dekat vincci jusco takde jam. HAIYOOO.

Mama kate, pergi SACC, Shah Alam.
So, ayah pun rush lah pergi SACC,
Beli lah aku jam, dapat dua! YEAHH!! HAHA
Thanks mama ;DD
I love youuu. HEEE ;DD
Satu putih satu hitam, dua dua cntik! HEHE!

Till here, BYEBYE
back to top?