▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, January 13, 2011 @ 4:10 PM
This is fucking so unbelievable!
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT




HAHA, tajuk die mcm ape je kan? Padahal bukannya ape pun. HAHA. Mcm nii, my besties, RAJA NUR ZAHIN sudah ada bf. HAHA. Bf dia okayy but not so okay. HAHA. Tak sangka dh couple kan? Bf dia lebih kurang mcm muka ACAP. Azli semalam sumpah kecoh lepas kiteorang pusing satu sekolah tu. Dia mcm ape je. And and, semalam aku dh kenal sape Izzat Syamir tu! HAHAHHA. tak sangka duh. Tinggi jugak kan dia. Pastu, Acap, suka dekat classmate aku. Nak tau nama dia? Tak payah lah, kasi private sikit. Nanti kesian plak kt Acap. HAHA. Ape ape pun, ALL THE BEST! Boleh punya kau dpt 'die' tu. HAHA. Semalam pula, aku mssg dengan someone nii. Dia bukan romeo yg aku cari :/
Nasib baek ahh tk couple sbb tkut tk bertegur. HAHA. Btw, aku mencari romeo. HAHA.
back to top?