▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, January 13, 2011 @ 8:23 PM
tutttttttttt!!







Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

yeah, pukul 7 dah bangun and terus online. Buang tebiat ke apa hahhhh? HAHA. Aku update blog, edit gambar and macam macam lagi. First2, aku edit gmba ni.

Buruk kan? Well, aku tk pandai sngat edit edit gmba mcm korang. Then aku semakin rajin untuk mengedit gmba yg lain.And, aku baru je pandai buat screen capture.

Tu je lah gmbar yg aku nak tunjuk. Act bnyak lagi. But, malas lah nak upload kt blog. HAHA. Lepastu, azli baru buat blog. Blog die ok lah jugak. But, post die tersentuh sngat. Dia cerita pasal kiteorang time sekolah rendah. Muca nak pindah. So sedih. Now, kiteorang tngah discuss pasal esok. Nak buat party for MUCA! haha, till here, BYEBYE
back to top?