▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, January 13, 2011 @ 3:38 PM
Yeah (:
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

hey yo! Guess what? Aku dngan Muca dah okay. Suke sngat sngat lah.
But, time kiteorang berbaik tu aku asyik menaaaangis je. Smpai mak aku pun marah. Dia ckp

"Muca pindah bukannya jauh mana pun! Kau beriya menangis ni apesal?"


Kiteorang boleh baek mcm ni, aku kasi dia surat dekat sekolah. Sebab, aku dngar cerita time tu hari last dia. So, aku pun mcm kasi je lah surat tuu. Btw, surat tu cantik tau aku buat! HAHA. Aku time tu bertexting dngan Muca :/
Sumpah sedih gila gila gila gila gila gila gila gila. Hm, till here, BYEBYE
back to top?