▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, January 21, 2011 @ 8:16 AM
Yeahhh mann

Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Yeahh, aku rasa title kt atas nii mcm takde kena mengena dngan story yg aku nak cakap.
Hm, okay,
first sekali, kesian dekat Humaira Roslan, cinta tak terbalas :/
Dia dh beriya dah dngan Abang Pengwas tu! HAHA.
Yeah, dekat sekolah, Mai memang mcm takde mood langsung langsung.
Kesian lah pula. HAHA

But, aku rasa harini hari best lah antara kiteorang dngan cikgu-cikgu.
Ye lah, cikgu asyik cakap pasal GAY AND LESBIAN.
Suka lah pulak bila cikgu cerita! HAHA

Kiteorang mcm biasa, lepas balik, makan burger.
But, mama dah marah lahh makan makan burger nii.
Dia cakap habiskan duit je, balik rumah makan jugak.
Yeah, ade betul jugak ape mama cakap.

Guys, act, aku tkde mood.
Kalau diikutkan, time kt sekolah nak ceritakan lagii panjang.
Nii semua ayah lah, GRRRRRR >.<

Till here, BYEBYE


back to top?