▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, January 17, 2011 @ 8:00 PM
Yiqa Ville

Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Based on the picture, msti korang mcm tertanya tanya, apa kena dengan YIQA VILLE ni kan? Okay,Yiqa ville nii my sis punya shop. Korang yg minat shopping tu boleh lah pergi kedai die.Just search dekat facebook , Yiqa Ville.

Well, baju die tkde lah cantik mana, just biasa biasa je. Korang try je lah tngok apa yg ada dekat kedai die. But, sikit je, but, bnyak jenis. Korang try je lah tngok, mana lahh tahuu berkenan ke ape ke. Eh? Okay, till here, BYEBYE ;DD
back to top?