▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, February 22, 2011 @ 5:54 AM
21 days
Kayyy, seriously title kat atas memang takde kene mengena dengan cerita yg aku nak cerita.
Hurmmm, mcm mane nak start eh?
So guys! Today is TUESDAY.
Like usually, I'm in the k-rek. So, harini ada k-rek.

Time ; 8:30 until 930.
Location ; Pasar Malam 19, Shah Alam.
Activity ; Play with balloon.

HAHA, yupyupp, main belon!
BEST KOT!
Ada 2 game.
1st, cikgu pilih orang untuk kedepan and tiup belon sampai pecah.
Errr, yg tu tak best sangat lah. HAHA.
Yang 2nd plak,
Tiup belon, ikat kt kaki, kena pecahkan belon orang lain.
Seriously, aku semangat gila main game ni.
Jerit sanasini. It's cool kay? HAHA.
Tengah syoksyok attack orang lain punya,
Faizah, classmate aku yg tak berapa nak rapat,
pergi attack. Sumpah terkejut gila bapak lah. HAHA.
Aku pun attack lahh org lain punyaa.
Time nak tulis kedatangan tu, Cikgu buat lawak tau.
Then aku gelak ahh.
Pastu, akak pengawas yg sakai and gemuk mcm mengata duh.
Ishh, sabarrr je la.
Time ontheway nak balik rumah Raja, aku tngah syok bebebebeebebel,
tibatiba ada "POOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMM!"
kat telinga aku. Aku pun mcm, WATAFAK? SAPE PLAK NI?
Pastu Pak Lah gelakgelak.
Ishh, nasib baik lah Pak Lah, kalau org lain, haishh. HAHA.
Rumah Raja takde orang, so, kiteorang dah jadi badak. HAHA.

Hmm, dekat sekola? Takde banyak benda yg best sangat.
Just dari segi percakapan je best! HAHA.
Time solat, Maira kt atas, Norman kt bawah, Maira panggil Norman,
then Norman pandang, then Maira byebye.
Comel kankan? Maira made a right choice.
Aku flyyyy ke kelas 1 Chimeara,
aku tanya Fatin pasal someone nii.
Tak sangka dulu dia sumpah teruk gila !!
But, dia dh insaf, Alhamdulillah.

harini, PJ sumpah tk best!
Just dengar cikgu cakapcakap.
Ergghhh, !!

Math plak, kerja senang, tapi berbakulbakul.
Takde mood aku nak buat.

Malam plak, tetibe je Romeo cakap dia demam.
Alolo, serious kesian, so, secara automatik, esok die absent.
Tak tau la kenape aku rasa mcm teruk.
Firstfirst dia cakap dia nak demam.
Tengoktengok bebetul die demam, terus tidur.
Kesian laaa, asal aku risau lelebih ni? XDXD

Disebabkan aku terlampau bosan,
tak buat pape, aku ambil camera and snapsnap.
HAHA, gambar sakai je kayy?
Muka mcm tk boleh nak hodoh lagi je kan?

Ni lahh hasil diaa.

Err, sakai right?

Pastuu kann. Ainin tegur akuu.
AAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!
Aku rinddddddddduuuuuuuu Ainin.
Dia tegur je, 1 air mata menitik kena keyboard.
Hmm, rinduu kt dia ohh.
Hope kau enjoy kt sana.
Buku math kau aku ambil, aku nak buat kenangan. TEEEEHEEEE ;DD


Till here, BYEBYE
back to top?