▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, February 24, 2011 @ 5:56 AM
24/2
Today, kena suntikkan HPV.
Intan duduk depan aku, then dia cakap yg dia "demam" **eye roll.
Demam apa mcm tu?
Time nak kena tu, aku lari. HAHA.
Then nurse tu marah. THAHAHA.
Lepas kena, aku gelak. THAHA.
Dorang pun mcm pelik and gelak.
Aku pun masuk lah kelas. Budak laki mcm "wada sakit tak? sakit tak?"
**eye roll.
TAHAHA. Bole tahan lah sakit diaa.
But, lamalama tuu tangan aku lenguh gilaaa mat +.+
Apa aku nak buat semua tak kena kayy? Haishh.

Skip story.
Time KH, kiteorang pergi Villa Hijau. Villa Hijau cantik ohh!!
Ye lahh, selama nii belajar kt bilik elektrik -,-"
Aku duduk semeja dengan Baby Girl, Aimie and Athirah.
Dorang macam tanyatanya. TAHAHA. Aku pun melayan je lerr.

Geo plakk. Agak bestt. Aku banyak mainmain dngan dorang.
Sebelum cikgu masuk, aku menyanyi kt depan kelas.
HAHA. Menari lah apa lahh. Jerit sanasini.
HAHA, best kot! Aku try dukung Azli! HAHA.

PJ plakk, HAHA.
Dorang tu ngekngok ohh.
Aku sandar, dorang sandar.
Pastu, aku blah lah pergi duduk belakang. Semua ikut. HAHA.
Sumpah mcm ape je time tu. HAHA.
Aku pun duduk lahh belakang sekalii.
Tibatibaa, aku nampak Aien nii, die mcm tengah peningpening.
Aku pun mcm "ehh, kau okay tak nii?'
Kawankawan dia cakap die pening.
Aku mcm tngoktngok kan dia lah.
Dia bangun dengan cikgu, then die pengsan!
Aku mcm 'ohmygodd!!!!"
Aku menangis sikit. And risau gegilaaa!!
Tak tau ahh asal ohh.
Aku tanggal kasut diaa, aku buka stokin dia, aku urut kaki dia.
Sumpah aku risau gila kt dia.
Tak tau ahh asal ohh.
Finally, dia dah sedar.
ALHAMDULILLAH.
Dia cakap "thanks," and cakap ape ntah. Macam appreciate lahh.
Aku nangis :'(

Time otw nak masuk kelas for science,
aku jadi bongok sebab campak duit kt bawah.
HAHA.
Time science plakk.
Aku jadi gedik gilaa wehh.
hakim cakap aku ganas. Then aku cakap gila lembut.
HAHA, dorang mcm "stop it lah wehh"
Aku still cakap, kt cikgu pun aku cakap. TAHAHA.

Time balik, aku jalan dengan Sarah sampai pintu pagar,
depan kiteorang ada Pak Lah and Syaza tengah jalan sesame.
Awwww, sweet gilooooo :3
Lepas pintu, aku lari dengan Shauki.
Dia cari pasal.
Aku kejar, then aku tendang dia.
HAHA.
Pastu Mama pun datang. HAIHHH,

Till here, BYEBYE
back to top?