▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, February 5, 2011 @ 6:05 AM
5.2.2011
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Harini, bnyak peristiwa berlaku. Happy, sedih, boring, mcm mcm lah.
Harini, Kak Wanie kahwin, congrats yeahh! HAHA.
Pagi2 lagi Husna dah datang rumah aku.
Kiteorang pergi pondok, lepak2 dngan dorang,

Lepas lepak, dh lapar, makan lahh. HAHA.
banyak gilaaaaaaaa aku ambil. Bila makan, tk habis sngat. HAHAHA, menyesal.
Time kahwin kali nii, unik sikit lahh. Ye lahh, ade kuda lah ape lah.
Comei! (Y)

Kiteorang time dudukduduk tuu, best ahh jugakk.
But, Husna tetibe je badmood. Ntah pape ntah die tu,
Dia bole plak texting dngan Aisyah, padehal duduk depandepan. Macam mengutuk aku sial!
Dia mcm bengang sbb aku asyik snapsnap. Haihh, sensitifnyaa.
Kiteorang mcm lepak kt taman, time tkde buat pape, kiteorang snap gmba bengong2.


Nii je lah nak upload, yg lain2, tngok dekat facebook.

Malamnya pulak, aku pergi pasar.
Mama demam, abg Sham nak datang, so, pergi pasar.
Woohoo, lama sial tk pergi pasar. Rinduu.
Tapi malangnya, banyak Indon. Haihh, menyampahh.
Banyak gilaa org yang aku kenal ade duh XD
Mcm mennyesal gilaaa pergi,

Ayah kan, sanggup round satu 18 nak cari sup Mama.
Time beli soup tuu, mcm mcm aku bebel kt Wanie.
Wanie cakap "bnyak gilaa haters kau"

Time balik je, aku onl.
Aku tk tau ahh asal tetibe je aku moody time onl.
Time2 aku onl plak, Wanie mensial dngan aku,
Nasib baek Mama tk marah, haishhh, geram aku.

Dah ahh, seriously not in mood.

Till here, BYEBYE
back to top?