▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, February 8, 2011 @ 5:30 AM
8.1.2011
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT
Dear my second diary,
Harini, agak best lahh. HAHA
Aku update blog, HAHA, cantik ke? Buruk je kan?
Macam sakai je, mcm batak domo. HAHA.
Padehal bukan ADDICTED pun, just sukasuka je. HAHA.
harini, aku datang sekolah awal, naik bapak Ogen, but guna kereta Farah.
Yeahh, weird ehh.
Masuk sekolah je, tk ramai orang, wohoo.
Pergi kantin, time otw tuu, ade 2 orang abang senior nii,
yang sorang tu, nyanyi lagu SOFEA JANE. AHAH. Ape masalah dia?
Dia tutup mulut dia dngan handkerchief.
Dulu, Husna ade cerita,
abang tu cakap
"awak jngan lahh pandang saya, saya malu lah"
errkk? Tak malu okay? HAHA.
Ok, aku beli air, and minum lahh. HAHA.
Aku dngan Husna bnyak jalanjalan kt sekolah.
But, time jalan tuu, asyik jumpa org sama. LOL.
Dunia nii kan BULAT, pusing2, jumpa jugaa ehh. HAHA

Ok, aku skip cerita ok?
Kan aku kena tulis nama for the pengawas bla bla bla kan?
tadi ada perjumpaan. Macam ape je. Aku rasa semua mcm mainmain.
Suruh org diam, dia yg bising. HAIHHH,
Lepastu, balik kelas lah kan?

Skip sikit, lepas rehat, aku memang gila ahh.
Nyanyi lagu negaraku lah ape lah. HAHA.
Dorang pun mcm pelik je lah kan.

Skip lagi, time nak pergi bilik KH, Kerol boleh plakk buat kaki dia jadi palang.
Aku pun terlanggar lah kan? Tetibe je aku TERJATUH! HAHA.
Aku terjatuh TERCANGKUNG.
HAHA, lawak oh, mcm ape je, dah lah ramai org, aku pun sabar je lah.
Setakat dngan dorang, tk kesah.

Time dh sampai bilik KH, belajar lah kan?
HAHA, berebut nak pergi ambil buku KH kt blik guru.
Padehal bukannya aku tau pun mana meja cikgu.
yeahh, FORMEN, Shauki menang.
teacher is sooo unfair! HAHA.

Tapii, aku dapat jugak!
Ambil kertas, aku pergi dngan Candy.
Time caricari tu kan, aku duduk bawah meja, boleh plak terhantuk!
HAHA, sakai gila! Depan aku, ada *******!
HAHA. GELI SIAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLL!!!.
Dia senyum2, eii, gigi pun KARAT! HAHA, aku takkan ACCEPT dia!


Skip lagi, lepastu PJ, kiteorang lari. yeahh, aku dngan Raja semangat kot. HAHA
Raja punya stamina power ok? Aku je lopek, setakat laju je tpi cepat pancit.
HAHA.

Bila malam, aku texting, bila text, bukan makin happy or blushing, but,
MENYAMPAH!
Raja cakap, aku jahat dngan dia, yeah, i think so, but, pape je lah.

Ok guys, nanti sambung ok? HAHA.









back to top?