▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, February 2, 2011 @ 12:02 AM
Ainin Sakina :/ Shahirah Shukri ;D
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Berita sedih or berita gembira?
Berita sedih dulu lah ehh.
okayy, kawan aku, Ainin, dia dapat asrama :/
Ainin, aku sayaaaang kau, kau jngan lupakan aku kt sana.
kau take care ok? Kau jngan couplecouple plak XD
Kau belajar rajinrajin, jngan happy sngat, takut kena rasuk.
Kalau ade senior buli kau, call aku! Biar aku datang XD HAHA
Kau lawan je! Tak yah gentar weh!
Kau msti nnti ramai kawan kt sana kan? Jngan lupa aku tau! XD
Ade lagiiii, kau belajar rajinrajin, kalau kau dh besar and kau berjaya, ingat aku tau!
Kau jngan lupakan kiteorang kt Shah Alam and 1 Pesona.
Aku saaaaaaaaaaaayaaaaaaaaanggggggg kau! Kau jaga diri baek baek tau kt sana!
Okok, kalau ade reunion, kiteorang akan ajak kauu.
Tiaptiap malam, sebelum tidur, baca ayat kursi biar takde pocong kacau kau. Okayy?
Smpai sini je lahh ucapan aku kt kau, take care ehh kt sana. Belajar rajin rajin.

Nampak budak comel gila ni? HAHA
Okay, berita happy plak,
semalam, birthday kawan aku. Kiteorang act tak lah rapat mana.
Just mcm tu mcm tu je. Dia baek, cantik, comel, peramah, manja mcm mcm lagilah!
Shera, HAPPY BIRTHDAY YEAH! Belajar rajinrajin tau!
Jangan naughtynaughty.
Kalau boleh, Wada nak hangout dngan Shera ;DD
Nak jugak tatap muka Shera yg comel lagi cntik plus menggoda XD
HAHA, Btw, sorry ehh lmbat wish Happy Birthday kt Blog,
tapi dekat Facebook da kan? HAHA.

Till here, BYEBYE
back to top?