▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, February 15, 2011 @ 6:33 AM
Balik kampung
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT
Dear my second diary,

Balik kampung? Apesal? Yeahh, time malammalam, kiteorang tngah dudukduduk,
then, ada org call ayah cakap yg Ayah Alang dah meninggal,
seriously kiteorang tk sedih mana, but, Mama sedih, sebab, dia rapat dngan Mama.
Time ontheway tu, kiteorang boleh plak main "hantu kak limah balik rumah"
Kiteorang mcm gila gila time ontheway.
Dekat Klang kan, aku baca Yassin sekejap,
then, main balik, HAHA.

Kiteorang sampai kampung pukul 1 lebih mcm tu,
time tu jenazah dah sampai dah,
so, kiteorang baca Yassin,
tetibe je kan, aku ternampak ada org muka cam romeo aku! HAHA.
Tapi, dia tua! HAHA.
Back to the story,
lepas baca Yassin, kiteorang dudukduduk, sembangsembang kan,
pastu, aku bisik kat ayah
"Ayah, Wada nak tidur, tapi dekat rumah Mak Uda"
Pastu ayah bisik "Wada pergi tanya Mama"
Aku pun tnyalah Mama, then Mama pesan,
"Kunci jam, esok bangun awal tau!"
Kiteorang pun mcm cnfivuthbt je,
HAHA.

Sampai je rumah Mak Uda, tukar baju and tidur lahh!!
HAHA,
bangunbangun je, dorang still tidur,
Pukul 8 aku bangun,
Anis pun dah bangun,
kiteorang macam sembangsembang lah kan,
then siapsiap.
Lepas siap, aku sambung tidur,
Aku pergi dengan Anis,
disebabkan kiteorang pergi lambat,
kiteorang tk baca yassin,
just dudukduduk, dngan orang tua plak tu, haiyooo.
Tunggu lama gila weh, aku sambung tido lagi tu, HAHA.

Time nak pergi kubur, mak uda cakap
"Kome (korang) tinggai (duduk) ruma, pasang kerusi meja "
Kiteorang pun susun lahh,
Lepas dah susun, makan rambutan,
Pastu, pergi makan kt kedai Mak Kecik (makcik aku)
Lepastu, aku balik,
aku balik je, tngok TV.
Wanie plak ONL.
Lepas Wanie onl, aku guna,
lepas aku, abang Mian,
then, aku dngan Munirah pergi CC.
Aku habiskan duit aku kt CC Hanya RM1.80.
Aku rase macam rugii, baik aku smbung! HAHA.

Aku skip eh,
time malam, ada kenduri,so pergi lah kan?
Duduk luar je, texting :3
Tetibe je hujan, so, masuk lah rumah,
then, kiteorang cakap pasal birthday,
Sebab, 15.2 birthday Kak Long,
Time tu best duh! HAHA.

Lepastu, balik lah kan?
Kiteorang mainmain kt rumah, HHAA.
Tetibe je tertidur,

Bangun je tidur, aku makan,
aku banyak spend time dngan Asyraf,
comel die tuu, mcm upin ipin,
kecik jee, baru 1 tahun, suka sngat!

Lepastu balik Shah Alam, dah lah,
HAHA.

Till here, BYEBYE

back to top?