▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, February 25, 2011 @ 6:50 PM
;D
THAHA.
Aku takde idea untuk title.
Let's start ;D
Yesterdayyy,
aku pergi sekolah awal. Ayah hantar. Husna pun join!
But, kiteorang pergi rumah Raja dulu.
Butbut, seriously lapar gilaaa.
Kiteorang pun macam cari makanan. THAHA..

Cari punya cari dekat sana, still tak jumpa.
Haishh, kiteorang decided nak pergi sekolah je lah.
Beli lahh air kelapa and keropok lekor yg nipis tuu.

Pergi sekolah, ala, mcm biasabiasa jee.
Aku dah tahu betapak hantunya dia.
Sedih duhh, but dorang cakap dia dah berubah.
Lega lah sikit (:

Malam tuu kan,
banyak cerita yg tak best dari yang best,

Yang best, tak sangka si Romeo ternampak aku kat depan lori KFC.
Dia nak pergi masjid.
THAHAHAHAA. Boleh plak dia cam kan?
WHAHAH. Nak tengok muka diaa!!

Yang tak best,
Apa ehh?
THAHAHA.
Hmm, taknak cakap kat sini lahh,
sedih duhhh. 3 in 1.
Malam tadi pun aku tidur awal sebab taknak sedih sangat.


back to top?