▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, February 10, 2011 @ 6:54 PM
A day that is full of tired?
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT
Dear my second diary,
Yeahh, semalam aku penat gila! Aku nak story story sikit dngan korang ni. HAHA,
Semalam kan, pukul 610 pagi aku dh bangun. Wahhh, semangat gilaaa wehh.
Aku bangun awal sebab nak pergi rumah Raja.
Aku naik bapak Husna, time kt Srai tu, JAM WEH! Sakai ahh.
Time aku turun dari kereta tu, aku dh nampak Alya.
Cikgu tu tahan aku duh, sebab aku pakai baju ntah pape ntah.
Cikgu tu tnye macammacam, die marah aku gi rumah Raja.
Alahaiii, mak bapak aku tk bising, die plak nak bising.

Aku pun menjawab je lah kan, ye lah, ape masalah dia?
Mak bapak aku pepagi lagi dh balik kampung,
aku ada ICTL, dorang tk kasi skip sebab nak bincang pasal Sejarah.
ICTL pukul 1045, aku tkde transport, pagi tu je lah ade transport.
fikir rumah aku dekat sngat lah dngan sekolah?

Okok, back to the story, sampai je rumah Raja, kiteorang lepak sambil tngok cerita.
Aku masih dara. HAHA. Best jugak cerita tu, tapi tngok half je.
Tapii, aku mengantuuuukkk sngat!!
Nak tido, but tk boleh,
kiteorang pun mainmain je lah.
Aku menarinari semua tu, HAHA.

Kiteorang pergi sekolah agak awal kot,
but, takde lah awal mana, biasabiasa je,

Aku malas nak cerita panjang2, so aku skip ehh,
Aku lari half sekolah 2 kali.
yeahh, tk penat mana punn, biasabiasa je. HAHA.

Dahh lahh malas nak cakap.
Till here, BYEBYE

back to top?