▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, February 16, 2011 @ 6:01 PM
A day that is full of various feeling
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT
Dear my second diary,

Yesterday,
Aku ada temuduga pengawas,
Soalan dia semua simple but kinda complicated.
HAHA.
Aku suka part kena sound tu, butbut, kejap je,
kawankawan aku yg lain semua kena sound kawkaw,
asal aku kena biasabiasa? HAISSHHH,
maybe sebab org yg interview aku lain kot,
btw, abang tu kerek, but baik. HAHA.

Okay, habis je interview, aku jalanjalan dngan Aimie and Athirah Mahzan,
ye lahh, habis awal kot! ;DD
Aku teman lahh Athirah kencing,
aku tunggu kat luar, sebab aku tengah minum,
time tu aku tngoktngok lahh papan kenyataan, aku bacabaca pasal pengawas,
Ye lahh, mana lahh tau aku dapat ke kan?
Then, akak Bibot, die tutup mata aku.
HAHA, aku ingatkan sape ohhh, terkejut gak memula,
tngoktngok akak Bibot,
HAHA, then kiteorang pun sembangsembang lahh kejap,
Lepastu, aku dngan Athira chow.
HAHA,

Time jalanjalan, Acik Guard tu macam tahan aku,
then aku mcm "apehal nii?"
Then die cakap "Kalau nak minum, duduk"
Aku dah gelakgelak dh! HAHA, acik!!! acik OSOMMMM!!!! HAHA.

Masuk kelas, belajar math, time math, aku nyanyi lagu PERFECT TWO kt Fahmi! HAHA,
then pergi bilik Muzik.
Macam biasa, main kompang lah kan? Tapi, aku kena bawak bunga mangga! HAHA.
Aku taknaktaknaktaknak!!!
Ok, then rehat, aku lalu lah depan bilik math,
pastu aku nyanyinyanyi, aku nyanyi lahh "aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh"
Nyanyi dngan nada lembutlembut kan,
YA ALLAH!!!! AKU TK PERASAN KT BILIK MATH ADA ORG!
Aku dah lah nyanyi KUATKUAT! HAHA,
Aku nyanyi untuk Ainin!!

Pastuhhh, rehat lah kan?
Hmm, apa lagii ehh bnde bestbest?
Semalam, aku makin rapat dngan 4 budak malas kt kelas aku,
Dorang cool, but pemalas lahh!! HAHA.
Btw, buku math Ainin aku pegang,
yoooo, miss her duhhh!!!
Terus terang aku cakap,
Semalam hari best! Terutama time BM,
bestbest!
Time balik, aku singgah 24, Mama nak pergi pasar,
sebab, Mama tak masak, die nak pergi rumah Maktob,

Time Mama takde,
aku online lahh kan, dah tkde ape nak buat,
Homework puun bnyak kena hantar next week,
Putri ada kt rumah aku malam tadi,
kiteorang buat stupid photoshoot,
Putri jeee, die nak tukar gambar,

haishh, tak tau nak cakap ape lagi en?
Kan, bnyak perasaan aku semalam,
bengang pun ada, in love pun ada,
cuma tak nak share je,
HAHA.

Till here, BYEBYE
See? Banyak perasaan yg berbeza kan?

back to top?