▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, February 22, 2011 @ 7:09 AM
GOOD NEWS!!
WHEEEEEEEEEEEEEE ;DD

Sebelum nak masuk isi, kena lah buat pendahuluan (:

Time balik, nak turun tangga,
akak Bibot tegur aku,
aku pun mcm pandang lah.
Then dia tunjuk BF dia.
That's mean dorang nak balik samasama lah right?
aww awww, sooo sweet!
Aku dh terjerit jerit dahh.
Dalam hati aku dh terdetik
"Best nyaa kalau Romeo aku same sekola dngan aku :/"

Time nak jalan pergi pintu pagar, aku jalan dngan Syaza kejap,
pastuuupasttttuuuuu,
Pak Lah tunggu Syazaa!! Awww,
comelnyaaa!!
Then dorang datedatee.

Dah 4 partner buat aku jealous harinii.
Haishhh, haishhh.
WadaaaohhWadaa.
Chill lahh. Hmm,

Malam tuu, mcm biasa aku text dngan romeo.
Aku tanya lah diaaa
"Kau taknak sekola 19 ke?"
Dia cakap maybe ada harapan, sebab, KH dia kena tukar. Dia tk suke KH yg baru.
Aku plusplus lah ayat untuk die pujuk mak die.
Dia cakap ada harapan.
Harapharap lah boleh. Tak payah aku nak jealousjealous lagi. Heeee.
Aminnnnnnnn....


Till here, BYEBYE
back to top?