▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, February 7, 2011 @ 5:38 PM
Happy Birthday Candy Collin! ;DD
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT
Dear my second diary,

Harini, hari jadi kawan aku. Nama dia Athirah Rosli.
Dia classmate aku.
Athirah! Happy Birthday! HAHA.
Aku doakan supaya kau berjaya! Dapat number 1-3 bila final exam! HAHA
Aku doakan supaya kau dngan STANLEY kau tuu, kekal! ;p
HAHA, kau kalau buat party ajak aku tau! Kau tk ajak, aku tanak kawan kau ;p
Aku ada hadiah, but, hadiah aku simple jee.
Nantinanti lah aku kasi hadiah yg boleh pegang.
Kau nak apa? Domo? HAHA, aku kasi MOMOK je lah! HAHA.

Jengjengjeng!
HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYAAA!!

HAHA, buruk je kan? Alaa, aku tau kau buat lagi cantik.
Tapi takpe, aku ikhlas kasi kat kau.
JYAHHHH.


back to top?