▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, February 8, 2011 @ 6:43 PM
Hazzry (:
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT
Dear my second diary,

Yeahh, Hazzry, sape Hazzry? Classmate aku ahh. HAHA.
Yeahh, aku tk tahu apa masalah dia ohh.
Dia nii, aku memang agak tk suka sngat,
sebab, dia suka ludahludah, eiii, jijik okayyy???
Serious aku tak tahuu apa masalah dia ohhh,
dia mengutuk, HAHA, nk tngok?



Hidung belatuk? Hidung belatuk mancung right? Kirenye puji lah kan?
Thanks a lot yeahh, but, aku tk hargai STUPID COMPLIMENT kau tu eh.
Try again later -,-"
Ketiak masam? Kau pernah bau ke? Ketiak masam? Bukan ayat aku ke?
Daripada kau tuu, air liur kau dhh ahh busuk, pastu ludahludah.
Sedar sikit ok, semasammasam ketiak aku pun, aku tkde ahh nak angkat tangan suruh org lain bau. heh,
Gelak mcm anjing menyalak? HAHA, aku rasa kau tak normal, gelak aku UNIQUE, HAHA,
kau je tk sedarrr -,-"
Yeahh, aku sedar aku gelak teruk and teramat lah teruk.
Kalau kau tak puas hati, kita same kelas kan?
Facetoface eh, tak payah lahh nak mengutuk kat facebook.
Lawak ok? HAHA,
yeahh, kt kelas kita pun selalu buat fight kecil kecil kann,
yeahh, aku malas lahh nk gaduh dngan kau or genggeng kau tu,
buang masa aku jeh weh layan org mcm korang.
HAHA, dah lahh, malas nak cakap lagi,

Till here, BYEBYE
back to top?