▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, February 24, 2011 @ 5:30 PM
i'm starting to hate you girl !
Ni sebenarnya, ayat Raja.
Yupp, aku dengan Raja seriously benci kt perempuan ni.
Dia actually budak baru time darjah (dirahsiakan)
Firstfirst dia masuk sekolah, aku dengan Raja boleh nak dikatan, ANTI dengan dia.
Sikitsikit, cerita pasal sekolah lama.
Hellyeah? Kau nak tunjuk sangat sekolah kau tu HEBAT sangat!
Pergi balik kt sana lah!
Kalau kiteorang cerita BOOM sikit, dia nak cerita KEBABOOM!
Sampai cakap, dia anak Tan Sri lahh, anak Datuk lahh.
Wehh, orang lain yg anak datuk pun takde pun menggelabah nak sebarsebar kat org.
Lagi dorang diamkan diri adelah.
Apa lagi eh?

Now, kau seriously mcm copycat gila mat.
Maybe bila korang baca,
ape yg terlintas kt fikiran korang akan jadi like this
"Ek elehh Wada nii, benda kecik pun nak kecohkecoh."
Tu semua korang punya pasal kayy?

Okay, let's begin!
Benda yg aku paling tak suka dngan kau lah minah,
kau market and bajet cun gila.
Kan ada 2 ways, kau nak lalu yg ade banyak boys.
Time roadrun haritu,
Raja ada story,
Kau kt depan dah, kt belakang ada banyak gilaaaaaaa boys.
Then, kau buatbuat duduk lah, betulkan kasut lahh.
Bila dorang dah dekat, baru nak lari.
Lagii, kalau jumpa laki,
kau sikitsikit betulkan tudung kau.
sikitsikit betulkan.
Aku tau ahh kau dah jadi STAR kt sekolah en?,
But, menyampah kay?

Lagii, kau ada walling dengan girl yg aku agak rapat.
Then kau suruh org comment gambar kau.
Like this "comment gambar baru aku weh! NOWNOW!"
heyy. Kau ni reti malu ke tak?
Dah lah walltowall, kalau IM chat tu, kira okay lah kan?

Kau tengok ahh gambar kau yg barubaru nii,
kau mcm ada copyandpaste someone.
Wehh, kesian ahh kt dia duh!

HAAA!!
Dekat sekolah kita kan ada mcm boy ni boleh lah nak dikatakan "hot".
Then kau mengaku yg kau EX GF dia?
TAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH!
KAU BUAT LAWAK BIJAK KE APA WEH?

Lagii, cara aku tulis pun kau nak ikut.
Aku start dengan capital letter dulu right?
Kau yg ikut aku. Then kau cakap kt someone ni yg kau yg start dulu.
Cara aku tulis yg aku gelak pun kau nak ikut.
Now, aku dah tukar turns tu TAHAHAHA.
Lagii, cara jelir lidah lah,
smiley lah, ape lah.
Pun kau tiru.

kalau aku jalan dengan Raja, kau mcm nak duduk tengah and tolaktolak Raja.
Fikir aku suka lah kau diri sebelah aku?
NAHHHH!!!
Cerita kau semua cerita BOOM.
aku cerita lebat sikit, kau cerita ribut.
Senang cakap, kau nak diri kau je hebat.
Right?

Sebelum aku nak habiskan entry aku,
ada lagi aku nak story.
Aku minat JustinBieber.
Kau pun kononkononnya minat right?
Time kau darjah 6, aku still lagi ingat yg kau cakap kau tak suka JB lah apa lah.
Then kau bajet yg kau tu KONONKONON nya HAFAL lahh lagu JB.
HAHA. Kay, part ni tk best.
Because, all girls akan terjatuh hati dengan betapa uniknya JustinBieber (:

Korang nak tau ke who's that lucky girl yg aku choose untuk aku benci dia?
Sorry guys, nama dia dirahsiakan.
Sebab, orangorang yg baca blog aku bukanyya org luar pun,
kawankawan terapat aku je.

Btw, siapa yg makan cili, dia yg terasa pedas.
Assalamualaikum (:

Till here, BYEBYE

back to top?