▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, February 18, 2011 @ 4:11 AM
Nothing to say
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT
Dear my second diary ,

Nothing to say? Yeah, nothing to say.
Harini, ada Panglima, penat okay? Daripada hari Isnin aku bangun awal gila.
Bangun awal and tidur awal, Ya Allah!! Aku tak tahan! >.<

Balik je dari Panglima, aku pergi rumah Raja.
Jalan kaki sorangsorang, agak seram kot,
Ye lahh, Najwa ada cerita something. Eiii, scarehhh!!

Lepas pergi rumah Raja, pergi MRKB, beli stationery,

Lepastu, pergi rumah Raja lagi.

Aku skipskipskip lagi eh?
Time nak kasi numb untuk rumah sukan,
Aku yg kena kasi.
Haishhh,

Okay, seriously aku penat okay?
Esok roadrun 7.5 KM,
Boleh ke? InsyaAllah aku boleh,

Aku balik rumah lambat kot harini,
Sebab, Mama dngan Ayah singgah pasar,
aku balik je rumah,
Kak Ngah cerita pasal kawankawan dia cakap aku rempit.
She found my blog,
Ehhh girl, like I care lah kan?
Kau susah apa?
Bytheway, aku just jadi diri aku and tak hipokrit,
kau tak kenal aku 100% so jngan nak judgejudge aku,
Kau jngan fikir kau tu PERFECT sngat lah kan.
Setakat hot solat tak jaga, baik tak payah nak batak batak okay? -,-"

I'm not a hot girl, but I be Myself!
So SHUT UP!
back to top?