▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, February 20, 2011 @ 4:47 PM
PROUD
Banyak reason asal aku proud.
Errr, banyak ke? I don't think so lahh. HAHA.
Ni pasal romeo lahh.
Kawankawan dia bnyak add aku.
yang girl lahhh.
Dorang mcm cakap
"Macam mana kau bole couple dngan die eh?"
Aku mcm @.@ apesal dngan dorang ni?
Aku cakap ahh "macam tu jee. Asal?"
Dorang mcm cakap sebab romeo aku j
enis tk layan perempuan.
Yehaaaaaaaaaaaaaaaa. HAHA.
Malam tu aku texttext ahh dngan die.
Aku tnye lah dia.
Dia cakap sebab dorang gedik nak mampus and jahat.
Aku cakap ahh "ape dorang buat kat kau?"
Dia pun start ahh ceritaaa,
buku die pernah kena curi sebab dorang nak numb abang dia. Tak pasal pasal die kena denda sebab buku takde. Kesian kot.
Hmm, ape lagi eh?
Haaa, tiaptiap petang dia dngan abang dia kena kejar sebab nak numb.
Lagiii, hmm, selipar dia kena curi.
HAHAHAAHAHAH!
Agak lawak but menyedihkan.
Butbut, senangsenang je abg die kasi numb. HAHA.
Macam ape jee.
Hensem sngat ke abg die tuu?
Dia lagi hensem kot XD
Yang proud nyaa, kiranya aku ni special girl lah ni?
HAHAHA. Merepek je lah -,-"

Okayy, proud yg ke-2.
Pak Lah dngan Syaza dah couple duh!
Errr, dorang yg couple, asal aku yg proud?
HAHA, mesti ahh proud, aku yg jodohkan dorang XD
HAHAHAHAH.
Syaza ada kasi aku mssg ape kebenda ntah.
Putri dngan Anis nak tau.
Pak Lah geleng kepala. That's mean, tk boleh lah kan? ;p
See? Terasa aku mcm special girl lagi XD
HAHA.

Ada lagiii, hmm,
aku mcm biasa, online lah twitter.
Aku tukar nama dari SyuhadaHaizad to WadaTheBelieber.
Yeah, agak menggelabah kan? But, takpe lahh.
Twitter aku, bukan twitter kau XD
Aku mcm cari gambar Bieber kt photobucket,
tibatibaa, aku terjumpa gambar ni.


Aku mcm ohhmyyy.
Same pose like me! HAHA. Kan aku gedik suka buat pose mcm ni this lately.
Aku pun dapatlahh idea nak edit gambarr.
Semenjak dah reti edit yg mcm satusatu tu aku dah jadi batak XD
Semua gambar nak buat mcm tu kot. HAHA.
kaykayy, aku batak XD
And, aku edit jadi mcm ni


Kayy, this one agak sakaii.
But, I love this one :3
HAHA, tak tau lahh kenapa sukaa sngat dengan gambar ni.
Padahal sakaisakai sikit right?
Sampai jadi kt default kt facebook and twitter.
HAHA.
Nampak sngat menggedik.

Till here, BYEBYE
back to top?