▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, February 15, 2011 @ 7:14 AM
Sape budak malang ni?
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT
Dear my second diary,

Budak malang? Sape tu? Yishhh, aku pun tk tahuu lahh,
Sumpah aku tak tau ape masalah dia,
Dia cakap aku copycat blog dia? BACK OFF BABI!
Sape kau? Aku tak kenal lahh,
and, asal kau tk tunjuk LINK kau kt shoutbox aku?
Aku pun teringin gak nak tngok Blog kau yg aku TIRU tu!
Maybe kau cakap aku tiru kau sebab DOMOKUN.
Kau nii jangan nak membabi boleh tak? Masalah ahh kau,

haaa, korang tngok nii-
HAHA, kau cousin babi mana sesat kt blog aku si haram?
GRRRR, kan aku dh naik angin!
HISHHH!!!

Dah lahh, kau nak gaduh, ketuk pintu, bagi salam,
aku kasi taik babi lekat kt muka setan kau tuh, okay?

dah lah, mati sakit hati aku nanti, HAHA,

Till here, BYEBYE *gediks!


back to top?