▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, February 2, 2011 @ 12:37 AM
Saya Sungguh Terharu XD
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT

Terharu? Sebab? TEHEEEEEEEE ;DD
Tak sngka se tingtong tingtong romeo aku tuu, dia ingat tarikh kiteorang together.
And, dia ingat birthday aku XD
sebab, birthday mak dia sama dngan birthday aku XD
yeah, he was right, aku yg lupa birthday dia adalah ;p
Ala, HAHA, tarikh birthday dia senang je punnn. HAHA.

terharu ke 2.
Kiwifizzy add aku? Dia kenal aku?
Dia ingat aku? Macammacam lah. Terharu lah jugak XD
HAHA, die kate, "Time aku drjah 6 selalu terserempak dngan kau"
Aku mcm, er er er er, say NO to kiwifizzy! HAHA.
Butbut, aku suka nama Kiwifizzy.
HAHA, ye lahh, Kiwifizzy? It's supposed to be me XD
yeah, time drjah 5 kiteorang main nama nama buah. HAHA.
Sumpah rindu XD

Till here, BYEBYE
back to top?