▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, February 23, 2011 @ 6:17 AM
TODAY
Seriously aku takde idea for the title.

Wake up at 815 a.m.
Online.
Time ni tengah risau.
Around 10 mcm tu,
notification ada dia.
Terjatuh kerusi.
Demamdemam pun still wujud? HAHA.
Baru nak kasi IM, die dh offl. PFTTTTT -,-"
Decide to text him.
Alhamdulillah, he's fine.

Seriously I mad with Puteri.
Menggelabah lah weh, aku dh tinggalkan kau. HAHA, SERVES YOU RIGHT.
WAIT! Seriously, takde niat pun, but, Husna said that "Ayah kita tak kasi Pt3 ada lah"
And I was like "ohh, cool, kaykay. " HAHA.
Pftttt, ayah buat hal, duit belanja tak kasi lagi.
Called him, go to find him,
finally I found him. HAHA.
Husna pulak yg lambat. -,-"
Fuhhh, nasib baik lah handphone ada.
Text with Raja and Hasif.
Then, balik rumah sekajap,letak phone, pergi sekolah.

Went to Raja's house.
Waiting Aina.
And, went to school without Aina.

Cik Kiah's
Suddenly, we saw Din with Faris.
Then Raja mcm blushblush. HAHA. Yeah, BF dia rite? HAHA.
Then, Cik Kiah said that Din is cute. I was like "ohhmyyy"
Betul ke tak orang ni? O.o
Aku pun dh start gelak.
Time perjalanan tu, bila teringat je pasal Cik Kiah, mesti gelak.
Err, tak lawak kay? HAHA.

Sampai sekolah, menggelabah sebab tak siap math's homework.
Fuhhh, nasib baik lah senang je.

Dekat kelas, dorang tak habishabis perli buat tangan mcm gambar ni


Err, hell yeah? But, they called me JUSTIN BIEBER.
HAHA.
Thanks guys,

Kat kelas, goin' crazyy. Cipta new step for dance.
Angkat tangan, jelir lidah. Golek kan tangan.
HAHA.

Time balik, aku memekak sekejap,
then ada senior ni sound "DIAM"
I was like "apehal dia ni"**sound of my heart.
Kt mulut, aku cakap "Bukan bustop bapak kau"
Then mak dia dah datang.
Lepas dia and kawan dia yg freehair tu blah,
Pt3 tegur "kerek gila wada dngan dia tadi"
Then aku cakap "dia yg cari pasal eh" **muka kerek gila.
Then mcm kerekgila dngan Pt3, and die mengalah and blah.
Aku dngan Husna Boikot dia kot.
She's too much kay? Kalau dia memekak mcm org gila,
aku tk plak bising kan?
Dia cakap sebab dia senior and aku junior.
Weii, kau belajar sivik ke tak duh? Sakai kayy -,-"
Aku dengan Husna sekarang nii memang mcm pangkah dia lah.
Pt3, sorry kay, berubah lah. Jangan fikir kau senior, aku bole membabi dngan aku.
Oh not. Kau tak kenal aku sape.

Malam,
nothing awesome.
Malaysia lawan Pakistan,2-0.
Congrats guys (:
Kayy, now i'm fucking bored.
HAISHH,

Till here, BYEBYE
back to top?