▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, February 17, 2011 @ 6:01 AM
What am I gonna do??? SH*T!
Hi Hello Hola Yo Haio!MORNING, EVENING AND NIGHT
Dear my second diary,

What am I gonna do?
Act, ni patutnyaaa post tadi,
but, dah berhasil!
yeahh, today, aku nak cakap something,
Aku tngah bosanbosan, then aku main lahh handphone,
aku sendiri takk tahu menahu apa yang aku dah buat,
habis simcard aku kena block! WHATTHEFISH!
Aku dah cuak, aku terus online,
dah lahh aku tngah texting dngan Raja,
Sambilsambil tu aku tunggu Si Romeo tu text, tpi tk text,
busy maybe?
Ish, pape je lahh, buat aku lagi sakithati lagi ade lah,
Back to the story,
Kak Long kan macam pakar kann bndebnde mcm nii,
then die tolong, and, berjaya, but, kena bayar RM5, SJWDINRO8UGTB8T,
Melepas duit aku!

Okay, aku nak cerita something nii!!
Candy dapat jumpa Romeo!!!
GRRRRRRRRRRR >.<
Aku jealous gilaaaa, HAHA.
Alaaa, aku tak tau ahh asal aku rase die mcm dah tak wujud ohhh,
sorry to say ahh kalau kau baca benda ni weh, tapi, betul duh.

Okay, ada lagiii,
tadi, time balik sekolah, aku singgah 18,
ayah suruh beli ape entah!
Pastu, aku jumpa BAAANYAAAK budak 18 yg aku kenal kt Facebook.
Ada akak for two ni byebye aku then die cakap "wadawada"
Aku mcm pelik lah kan?
Aku just sengih and time nak masuk kereta,
aku nampak Pah and Aqim,
aku just sembang kejap dngan dorang,
then balik.
That's all for today,

Till here, BYEBYE
back to top?