▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, March 1, 2011 @ 4:41 PM
Aimie pergi KRK
Yeahh. Aimie pergi KRK.
Kan dia 5A, then budak KRK banyak masuk SBP.
So, Aimie org terpilih yang pergi KRK.
Baby Girl aku :/

Dah lah malam tadi ramai lah pulak message aku cakap


"Wadaaa, Aimie masuk KRK ehh?"

Menangis melelehleleh lah wehhh.
Aku online je, ada notification Aimie tag aku.
*click to large

Aku orang first yg Aimie tag. Pergghh, agak bangga kayy?
THEHE. *perasan

Tapi kiteorang rasa macam pelik lah kalau takde Aimie.
Kesian Athirah. Hmm :/
Aimie, kalau boleh, kau datang lah 1 Pesona.
Harini ada budak baru wehh.
Whuuu, tak sabar.
But, dia tak boleh replace Baby Girl aku yg comel lagi cerdik.
Aku amat bersyukur sebab INTAN tak jadi penolong.
Ustazah lantik AINA. Fuhhhhh.

Okay, yg nie memang takde kena mengena dengan Aimie.
Aku tak dapat jadi pengawas. Awalawal lagi dah kena reject.
Kat rumah, aku doa supaya tak jadi.
Bila kt sekolah, mcm sedih lah pulak.

Till here, BYEBYE


back to top?